Trónok Harca Monopoly kedvezményesen, tőlünk!

Trónok Harca Monopoly Trónok Harca Monopoly

A Monopoly az egyik legkedveltebb társasjáték, ami nemcsak gazdasági, hanem stratégiai elemeket is tartalmaz. Összehozza a családtagokat egy kis mókázásra, remek időtöltés hétvégenként vagy esős, rossz időben. Már a kicsik is bátran belevághatnak a taktikázásba és generációk közötti csetepaték alakulhatnak ki. Számos változata van ennek a társasjátéknak. Legújabb szériája a Trónok Harca Monopoly, amit a sorozatkedvelők előszeretettel vásárolnak meg saját használatra vagy ajándékba.

A Trónok Harca Monopoly hasonló a klasszikus változathoz, a nevek, földek azonban a sorozat szereplőit és helyszíneit elevenítik meg. A Hasbro által piacra dobott, magyar nyelvű Trónok Harca Monopoly most kedvező áron kapható a webáruházunkban.

A Trónok Harca Monopoly mellett, van focicsapatos, mesefigurás, valamint rengeteg tematikus változat is, ne hagyja figyelmen kívül ezeket sem! Számos más társasjáték is gazdára találhat itt, de érdemes szétnézni a gyerkőcöknek való puzzle, taktikai, logikai és memóriajátékok között is.