X-Faktor 2011: Kocsis Tibor

Kocsis Tibor
Kocsis Tibor - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kocsis Tibor arca a Csillag születik 2007-es szériájából lehetett ismerős a nézőknek. Az X-Faktor 2011 válogatóján sok ismerős arccal találkozhatott a nagyközönség. Voltak olyanok, akik már az RTL Klubon, vagy a konkurens TV csatornán futó tehetségkutató színpadán is álltak az elmúlt években. Ebben a szériában indult Janicsák Veca is, akinek, ahogy Kocsis Tibinek se vált valóra akkor az álma. Úgy látszik el kellett telnie bizonyos időnek, hogy újra színpadra állhassanak. Tibi Janicsák Veca tavalyi sikerét látva határozta el, hogy a 2011-es X-Faktorban ő is kipróbálja magát.

Talán most neki is sikerül kitörnie, és páratlan tehetségét, ha négy évvel ezelőtt nem, most végre felismerik a mentorok.

Leginkább Malek Miklós volt elragadtatva már a válogatón Kocsis Tibor előadásával, egy olyan tökéletes és már-már profi produkciót adott elő a harminc éves sorsolási menedzser, amivel egyöntetűen elkápráztatta mind a közönséget, mind a mentorok többi tagjait.

S ezzel megtette az első lépést a siker útján. Akkor még nem tudhatta, hogy a negyedik élő show summájaként elmondhatja mindenki majd róla, óriásit fejlődött. Hisz eltelt négy élő adás, és Kocsis Tibornak még nem akadt kihívója. A mentorok csak dicsérni tudják produkcióit, negatív kritikát nem is igazán kap, hisz tökéletes, magas színvonalon tartja előadásait.

Egy igazi tehetség, aki színpadra termett, akinek az X-Faktor most igazán nagy áttörést jelenthet, s reméljük Tibi minden erejével, és rátermettségével ki fogja használni.

A negyedik élő adásban előadott szerelmes ballada tökéletes választás volt. A most szingli státuszban lévő fiatalember az I Want To Know What Love Is című dalt adta elő. Egészen biztos vagyok benne, hogy sok fiatal és fiatalos női szívet dobogtatott meg a különleges hangú énekes.

S, ezt akár dupla tehetségnek is nevezhetjük, ha egy énekes nem csak a dal értelmi, de érzelmi mondanivalóját is képes átadni a közönségnek. Ez az a tulajdonképpeni X, amit 2011-ben is keresünk!