X-Faktor 2011: Muri Enikő

Muri Enikő
Muri Enikő - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A nagy visszatérő. Muri Enikő több veterán társával együtt visszatért a 2011 –es X-Faktor versenybe.

A tavalyi nagy csalódás Muri Enikőt a Mentorok Házában érte, mikor elhangzott a döntés, neki kell haza mennie.

Szerencsére, az eltelt egy év nem a sebek nyalogatásából állt a fiatal nyíregyházi lány számára, hanem keményen dolgozott azért, hogy a 2011-es X-Faktorban teljesen megújulva lépjen a színpadra.

A csoda kérem megtörtént! Muri Enikő stílust váltott, mind öltözködésében (lehet, hogy tanult anno Keresztes Ildikó „szürke kisegeres” megjegyzéséből?), mind megjelenésében, és éneklésében.

A válogatóra kifejezetten nehezen énekelhető számmal mutatta meg, hogy bizony benne 2011-re még jobban kifejezésre juthat az az X. A csodás énekhangból már tavaly is ízelítőt kaphatott a közönség, és a mentor csapat. De most a Christina Aquilera, Hurt című számával percek alatt lenyűgözte a közönséget, és a mentorokat is.

Innen már egyenes út vezetett az élő adások színes világába. S, ha nem volt elég a kezdeti változás Enikő külsejében, akkor az élő adások során kialakított külseje teljesen lenyűgözhette a közönséget.

Ahogy szemmel láthatóan vált a tavalyi szürke szoknyás, harisnyás lányból igazi popdíva, egész biztosan sok férfi szeme is megakad a hétről hétre tündöklő, és eddig sikeresen tovább jutó 21 éves nyíregyházi tehetséges énekesnőn.

Aki épp nemrég lett újra független, Enikő barátja Gábor ugyanis szakított vele. Nagy Feró kifejezetten helyeselte ezt a szakítást, mert úgy gondolja mentoráltja szerelme nem az a férfi volt, aki végigkísérte volna a siker útján.

Enikő ennek ellenére hétről, hétre hibátlan produkciót ad elő, ha kell felszabadultan, csábítja el a nézőket, ha kell érzelmes dallamokat ad elő.

És, ami a legfontosabb Muri Enikőnek az ötödik élő döntőn sem akadt kihívója az X-Faktor 2011 színpadán. Remélem, ez így is marad! Vagy te nem őt látnád szívesen az X-Faktor győzteseként?