Hol kapok segítséget a WordPress használatában?

Mindig is vágytam egy saját blogra, egy olyanra, ahol bátran megoszthatom véleményemet, gondolataimat a világgal, éppen ezért úgy döntöttem, hogy csinálok egyet magamnak. A lelkesedés, a törekvés, és már néhány személyes irás is megvolt, de a gyakorlat és a weboldal elindításához szükséges információk sajnos nem. Azt sem tudtam, hogy milyen programmal futhatnék neki a dolognak, ezért ismerősökhöz fordultam, akik a WordPress-t ajánlották, egyszerűsége és hatékonysága miatt. Az összes többi már megvolt, éppen csak a program telepítése maradt hátra, ezért úgy döntöttem  hogy majd én egyedül megoldom a saját blogom beindítását és elkezdtem WordPress kézikönyv, használati útmutató után keresgélni.

wordpress

Rájöttem, hogy ez még nem elég. Szükségem volt egy sokkal részletesebb leírásra, egy WordPress felhasználói kézikönyvre, amely lépésről lépésre segít feltelepíteni, elindítani és használni a programot, úgy hogy minden funkciót és lehetőséget elém tár. Igaz, hogy a neten talált gyorstalpalók is sokat segítettek, de később be kellett látnom, hogy ez nem volt elegendő. Ekkor találtam rá, egy WordPress ebook-ra, amely pont olyan volt, amilyet kerestem. Fokozatosan ismertem meg a segítségével a program minden kis részletét, segített feltelepíteni és a mai napig is nagyon hasznos a számomra, mert most már ismerek minden funkciót és tudom mit hol kell keresnem  ha a szükség úgy kívánja.

Sajnos a blogolás azóta elmaradt, sok minden közbejött, ami miatt kevés szabadidőm maradt, ezért egy időre leálltam a személyes gondolataim közzétételével, de arra gondolom hogy ezt mindenképpen szükséges megosztanom másokkal, hátha valahogyan segíteni tudnék, a hozzám hasonló helyzetben lévőknek. Ha te is egy hasznos WordPress könyvet keresel, amely a segítségedre lehet, akkor én csak egyet tudok ajánlani, azt ami már nekem is segített. Itt találsz róla még több információt: wordpressebook.me.