Homlokzati hőszigetelés

Hőszigetelés

A hőszigetelés lényege hogy az adott időjárásnak megfelelően biztosítsa és szabályozza a lakásban a hőt. Nyáron ne engedje át a nap sugarait, és kellemesem érezzük magunkat a bőrünkben. Télen a hideg ellen véd, kevesebb fűtést kell alkalmaznunk, ha jó a szigetelésünk. Kevesebb lesz a fűtésszámla. A hőszigetelésnek több fajtája és alkalmazása létezik, ezt mindenki saját maga ízlésének és pénztárcájának megfelelőt tudja megtalálni. Mi ebben segítünk Önnek.

Homlokzati Thermoshield hőszigetelés

A ház lelke a akciós homlokzati hőszigetelési rendszer olvad el itt   van. Célja hogy a hőt, a meleget ne engedje át, és a külső időjárási viszonyoknak megfeleljen. Minősége a legfontosabb és hogy semmiféle károsodás ne érje. Fontos, hogy tűzbiztos és időtálló, ugyanakkor páraáteresztő is legyen, a ház belső penészesedésének megakadályozása miatt.

Tetőszigetelés

A tetőtér szigetelése is nagyon fontos, főleg ha a tetőtérben lakhatási körülményeket szeretnénk teremteni. Régen a tetőteret csak tárolónak használták, manapság már szívesen laknak tetőteres lakásokban. Fontos hogy milyen vastagságú szigetelőanyag kerül fel. Minél vastagabb a tető, annál jobban tartja majd a meleget bent, és a hideget kint. A zajhatást is sok mértékben befolyásolja. Népszerű szigetelő anyag az üveggyapot, ami a kívánt méretre vágható felhelyezés előtt.

Belső oldali thermoshield  hőszigetelés

A belső oldali hőszigetelés a penészesedés megakadályozására szolgál. Ha rosszul van szigetelve nyirkosságot, gombásodást okoz, ami tönkre teszi a falat és a vakolatot. Ezért nagyon fontos, hogy a belső oldali hőszigetelés is nagyon precízen legyen feltéve, jó minőségű anyagból készüljön, ami vékony. Ha vastag a hőszigetelés, annál jobban fennáll a penészesedés.

Padló és lábazati hőszigetelés

A padló és lábazati szigetelés is szintén nagyon fontos, mert az alulról jövő nedvességtől védi otthonunkat. Célja hogy az eső és a hó ne tudjon felszívódni, távol tartsa a nedvességet. Fagyálló szigetelést kell alkalmazni.