A Kéri Pharma Hungary Kft. sikereket ért el!

Törékeny csontok

A gyógyszeripar rengeteget fejleszti a különféle termékeit, amelyek számos előírásnak kell megfeleljenek. Elsősorban kezelniük kell az adott betegséget, mindenképp úgy, hogy minél kevesebb mellékhatás legyen észlelhető a szedésük közben.

A Kéri Pharma Hungary Kft. belefogott egy projektbe, amelyikben olyan terméket igyekszik kifejleszteni, amivel kezelni lehet a csontritkulást. Az oszteoporózis lassú lefolyása átalakítja a testformát és néha egy véletlennek tűnő csonttörés utalhat a betegség kezdeti állapotára.

A Kéri Pharma Hungary Kft. projektje megoldást kínál a 60 év feletti nőknek és férfiaknak egyaránt. A nőknél általában a menopauza után áll fent a kockázata a csontritkulás kialakulásának, a férfiak pedig 65-70 éves korban válnak veszélyeztetetté.

A Kéri Pharma Hungary Kft. remek eredményeket tudhat magának, amelyeket a fejlesztés során ért el. Sokaknak számít nagy segítségnek az olyan gyógyászati termék, ami segít az oszteoporózis csökkentésében. Mellékhatás észlelése esetén, jelezni lehet a tüneteket a keripharmahungary.hu weboldalon.