Sokféle fűszernövény mag található a Parasztplázában

fűszernövény mag
Fűszernövény mag

A házkörüli kiskertekben, a hagyományos zöldségfélék és a dísznövények mellett, más jellegű növények is elférnek. Amennyiben saját fűszeres kertet szeretne létrehozni, számos fűszernövény mag áll a rendelkezésére a parasztplaza.hu webáruházban.

A házi növénytermesztés előnye, hogy a fűszerek mindig kéznél vannak, frissen szedhetőek, továbbá biztosan lehet tudni azt, hogy nincsenek kezelve veszélyes növényvédő szerekkel és rovarirtókkal.

A webhelyen forgalmazott legtöbb fűszernövény mag aprópénzért beszerezhető és szavatoltan magyar termék. Megtalálható itt a rozmaring, a koriander, a kakukkfű, a levendula, a kapor, a majoránna, az oreganó, az orvosi zsálya, a bazsalikom, a citromfű, az izsóp, a metélőhagyma, az édeskömény, a tárkony, a metélőpetrezselyem, a stevia, a borsmenta, az ánizs, a turbolya, az édesgyökér mellett, olyan különleges fűszernövény mag is, mint amilyen a sáfrányos szeklice, a csombor, a csillagánizs, a babér, a ginzeng, a vízitorma, a turbolya és a lestyán is. Tehát a felhozatal bőséges.