A Grey Goose vodka francia ital

Grey Goose vodka
Grey Goose vodka

Az alkoholos italok csoportjába tartozó vodka mára egyre kedveltebbé válik a felnőtt korosztály körében. A sokak által ismert szeszesital családjába tartozó Grey Goose vodka pompás bukéja egyedülálló íz-világgal ismerteti meg a fogyasztóit. Egyediségét utánozhatatlan aromáinak köszönheti, amit a francia vidékről származó hozzávalók biztosítanak.

A precizitást és a letisztult eleganciát, a gyártási technológiája tökéletesen tükrözi. A francia Champagne mészkőn átszűrődő vízből és a minőségi búzából készült Grey Goose vodka lágy, bársonyos és tiszta bukéja különleges élménnyel gazdagíthat mindenkit. Fogyasztható tisztán, különféle gyümölcslevekkel párosítva, de nem utolsósorban tökéletes alapanyagként szolgál a különböző koktélok elkészítéséhez is.

Ha Ön az édes gyümölcsök kedvelői közé tartozik, bátran próbálja ki a Grey Goose Melon nyújtotta íz-világát, ami a zamatos, érett dinnye aromáit hordozza magában! A Grey Goose vodka ízesitett készleteiben megtalálhatjuk a feketecseresznyés es narancsos változatot is.