A NUK cumi a mindennapok megbízható barátja

NUK cumi
NUK cumi

A kisbabák az első pár hónap után kezdenek megerősödni, sok esetben már elmarad a szoptatás is. Ebben az időszakban a gyerek szájához egy megfelelően alkalmazkodó NUK cumi lényegesen megkönnyítheti a mindennapi életet. Megbízható barát a gyerek számos kalandja során, biztonságérzetet nyújt, így segít őt megnyugodni, akár még elalvásnál is elválaszthatatlan társ válhat belőle.

Az ösztönös, megszokott cumizás hozzájárul a komfortzóna kialakításához. A gyerkőc egészséges fejlődésében a száj létfontosságú szerepet tölt be. A állkapocs, a nyelv és ajkak között hibátlan együttműködésre van szükség, így lesz az optimális légzés, evés, érzékelés biztosítva.

A NUK cumi története egészen 1956-ig nyúlik vissza. Feltalálója Dr. Wilhelm Balters és Dr. Adolf Müller német fogorvosok. Azt figyelték meg, hogy amikor az édesanya szoptat, mellbimbójának része megváltozik és ekkor lehet a száj optimális koordinációját elérni. Egy innovatív, aszimmetrikus alakú formát fejlesztettek ki. A NUK cumi számtalan színben és méretben megvásárolható.