Baba bukósisak a biztonságos bringázásért

baba bukósisak
baba bukósisak

A gyerekek felhőtlen szórakozása mellett fontos a biztonságuk is. Egy baba bukósisak pont ideális lehet, ha olyan kiegészítőt keres a lurkónak, ami hozzájárul ahhoz, hogy sérülés nélkül megússzon egy-egy esést. A bababike.hu oldalon található futóbiciklik úgy lettek felszerelve, hogy minden szempontból biztonságos legyen a használatuk és nyugodtan használhassák a kicsik.

A kormányon védőszivacs és csúszásgátló markolat járul hozzá a megbízható bringázáshoz, amit kiegészíthet egy baba bukósisakkal. Professzionális kialakításuknak köszönhetően, könnyen fel lehet helyezni, azonban fontos, hogy megfelelő méretű legyen, hiszem az sem jó, ha túl laza és az sem, ha szorítja a gyermek fejét.

Kinézetüket illetően éjkék-citrom, valamint piros-citrom kombinációkban vásárolhatóak meg. A futóbiciklikhez kitűnő választás lehet, hiszen egy ilyen baba bukósisak már 2 éves kortól hordható, egészen 5 éves korig. További részletekért látogasson el a weboldalra, ahol számtalan gyermekeknek készült eszköz várja!