Folyékony ragasztók sokféle anyagra

folyékony ragasztók
folyékony ragasztók

Törött tárgyak javításakor vagy a gyermekek kreatív tevékenységeihez nélkülözhetetlen a megfelelő ragasztó. Jó szolgálatot tesznek a folyékony ragasztók ilyen esetekben, de csak akkor, ha megfelelő összetétellel rendelkeznek.

Még mindig töretlen népszerűségnek örvend a gyermekkorunkból jól ismert Technokol Rapid ragasztó. Ez kiválóan alkalmazható papír, karton, textil, műanyag, bőr, üveg, porcelán ragasztásához egyaránt.

A kereskedők tapasztalatai azt mutatják, hogy a folyékony ragasztók közül leginkább ezt a márkát keresik és használják a vásárlók a mindennapokban. A kicsik alkotásaihoz rendszerint az oldószermentes, mérgező anyagot nem tartalmazó változatok bizonyulnak optimálisaknak.

Az alkotás során nagyon jók a kenőfejes típusok és nagy pozitívum az is, hogy a papírragasztó könnyen kimosható a ruhából, így nyoma sem marad az apró baleseteknek. Továbbá, a folyékony ragasztók egyszerű és egyenletes adagolásának köszönhetően, szépen eloszlathatóak a felületen, tökéletesen eleget téve a feladatnak.