Hosszú és rövid női kardigán

női kardigán
női kardigán

Mindenkinek más a testalkata és más ruhákhoz hasonlóan, bizonyos típusú kardigánok jobban mutatnak. A női kardigán a téli szezonban a ruhatár elengedhetetlen kellékei közé tartozik. De bármennyire is szereted a női kardigánt hordani, a ruha fölé választani egyet igazán nehéz feladat.

Hacsak nem akarsz úgy kinézni, mint a nagymamád, tudnod kell, hogy milyen típusú darabok felelnek meg leginkább a testalkatodnak és miként kombinálhatod a különféle ruhákkal, a kedvenc farmereddel, csíkos pólókkal, szoknyákkal. Új ruhák vásárlásakor vagy különböző stílusok kipróbálásakor csak arra kell koncentrálni, hogy miként néz ki a szett. Ugyanilyen fontos, hogy nézd meg a hátsó részt is, különösen, ha egy hosszú női kardigánon gondolkodsz, amit ruhával párosítanál.

Az egyenes hosszú modellekkel az a baj, hogy elölről jól néznek ki, de ha megfordulsz, megbánhatod, hogy megvetted, ha nem a testalkatodnak megfelelő stílust választottad. Érdemes tehát odafigyelni arra, hogy egy bizonyos modell minden szemszögből jól mutasson.