Hőszigetelne?

Réteges hőszigetelés a kívánt eredményért

A hőszigetelés tervezését már a télen elkezdheti. A tervezéstől a megvalósításig hoszzú az út. De amint megvan a hőszigetelés, a költségek hónapról-hónapra csökkennek. A csoda már a sztirol alapok letételekor megtörténik, mert kevesebb lesz a fűtésszámla. Ha hőszigetelne, a http://hoszigeteloaruhaz.hu/ címen megtalál minket. Magyarországon 40 éve van hőszigetelés. Már régebben is volt hőszigetelés, a házgyári időszakban Hungarocellel, Nikecellel. A hőszigetelés hajnalán a homlokzati hőszigetelés még 5 centis volt.

Az utólagos hőszigetelést a kezdeti időkben még nem alkalmazták, ezzel ellentétben az új építésű paneleken már ott volt a dryvit nevű fedőréteg. Ma már azonban az utólagos hőszigetelés elterjedt homlokzati szigetelés, szigetelő rendszer. Az utólagos hőszigetelés bevált szigetelési forma. Sajnos, sokszor a mai napig az új építésű akciós lakások hőszigetelése mindössze 5 cm dryvit réteg.

Ezekre az épületekre feltétlenül szükséges az utólagos 5 cm-es hőszigetelési réteg. Így már 5 cm helyett 10 cm van. A megrendelő pedig feltétlenül elégedett lehet. Ha hőszigetelne, nálunk megtalál mindent, ami a hőszigeteléshez kell, komplett hőszigetelési rendszereket rendelhet meg tőlünk. Ilyen a HŐPLUSZ hőszigetelő rendszer.

Rendelje meg az alaprendszert, ami polisztirol hablemezből, polisztirol ragasztóból, és üvegszövethálóból áll. Ehhez még érdemes venni m2-ként kb 4-6 db szigetlsé rögzítő dűbelt a stabil rögzítés érdekében. Rendelje meg a homlokzati díszvakolatot az alapozóval.

Érdemes a fenti lépéseket egyszerre megvásárolni, a gyártó cég így biztosít rendszer garanciát a termékekre. Ehhez hasonló komplett hőszigetelési rendszereket rendelhet meg tőlünk. A hőszigetelés jót tesz a lakásnak.