Kellemes élményt nyújt a HHC

hhc
hhc

A hexahidrokannabinolt új THC alternatívaként forgalmazzák az interneten. Ez az oka annak is, hogy sok vásárló szeretné kipróbálni és HHC termékeket vásárolni. A hexahidrokannabinol jelenleg legális néhány EU országban.

A THC-vel ellentétben, nem tartozik a kábítószer törvény hatálya alá és a tiltott anyagok listáján sem szerepel. Ez azt jelenti, hogy az ilyen tartalmú termékek legálisak, feltéve, hogy nem haladják meg a THC-re vonatkozó törvényes határértéket. Az anyag hatását gyakran a THC bódító hatásához hasonlítják.

Ráadásul az általuk nyújtott érzés időtartama is hasonló. Azonban a mámor valamivel kevésbé intenzív, mint a THC esetében. A HHC hatása inkább élénkítő és eufórikus, legalábbis sok felhasználónak ez a véleménye.

Azonban, mint minden stimuláns esetében, a hatás szubjektív és nem minden felhasználó élvezheti ugyanazokat az előnyöket. Összefoglalva, ha alternatív módot keres a marihuána élvezetére anélkül, hogy kompromisszumot kötne az íz vagy a hatás terén, akkor próbálja ki a HHC termékeket!