Kényelmi cipők otthonra és a munkába

kényelmi cipők
kényelmi cipők

Akadnak olyan munkahelyek, ahol elengedhetetlen fontossággal bír a megfelelő lábbeli kiválasztása. A kényelmi cipők akkor fognak minket igazán kiszolgálni, hogyha sokat kell gyalogolni a munka ideje alatt, esetleg huzamosabb ideig kell egy helyben állni. Ezek az úgynevezett bio papucsok kinézetben hasonlítanak a nagyszüleink által hordott klumpára, csak kényelmesebb változatban.

Általában természetes alapanyagból készülnek, parafából, bőrből, igaz, néha műbőrből is. A parafa talp egyszerre tartja biztosan a lábat, de ugyanakkor rugalmas és igen kényelmes. A tisztítása nagyon egyszerű, használat után egy nedves szivaccsal nem árt lemosni, hogy később ne feketedjen be.

A rugalmas textil nem fogja kidörzsölni az érzékeny lábfejet. Akkor is hordhatjuk, ha valamilyen lábproblémával küzdünk. Ezek a kényelmi cipők otthoni használatra, akár a hosszú munkahelyi órákra, de sétákhoz, bevásárláshoz is tökéletesen megfelelnek. Az ára 3000-12000 Ft között mozog és online vásárlás után házhoz szállítják.