Különféle Samsung A40 tokok kaphatóak

Egyedi stílusú tokok
Egyedi stílusú tokok

A sérülés veszélye márkától függetlenül minden okostelefont érint. Ha Samsung telefont birtokol, ugyanúgy kell rá védőtok, mint más márka esetében.

Kimondottan finom kidolgozású Samsung A40 tokok beszerzését valósíthatja meg webáruházunkban, mivel a kialakításuk kimondottan jó, így a kézben jól fekszik. Bár a képernyő egy üvegszerű műanyagot, úgynevezett 3D Glasstic-ot kapott, azért nem érdemes azzal kísérletezni, hogy tok nélkül mennyire tartós.

Vannak ma már olyan Samsung A40 tokok, amelyek mágneses pánttal ellátott fedőlapot is tartalmaznak, ez adja a plusz védelmet. A sarkok védelme szintén lényeges, hiszen el kell nyelje az ütközéseket, hogy ezek semmiképp se károsítsák az érintőképernyőt.

A férfias kialakítású Samsung A40 tokok között akadnak olyanok, amelyekben helyet kapnak a bankkártyák is, így nincs szükség külön pénztárcára. A női modellek karcsúak, kecsesek, szimpatikus kialakításúak és akár a legvadabb színekben is megrendelhetőek. Minden felhasználó megtalálja a számára megfelelő változatot.