Nagyszerű találmány a vezeték nélküli töltő

Vezeték nélküli töltő autóba

Biztosan sokaknak van elege a csatlakozók okozta gubancokból és a rengeteg vezetékből, ami a lakásban és a munkahelyen tekereg. Mindegyik tölt valamit, de mindegyikhez szükség van egy külön kábelre.

A vezeték nélküli töltő orvosolja a telefonok esetében ezt a problémát. Az új modellek támogatják a vezeték nélküli töltő használatát, de létezik olyan kiegészítő adapter, amivel a régebbi modellek esetében is megoldja a problémát.

A hagyományos töltőcsatlakozók ki vannak téve a meghibásodásnak, hiszen naponta legalább egyszer csatlakoztatjuk a telefontöltőt. Lassan lötyögőssé válik és a dolog odáig fajulhat, hogy az eszköz töltése lehetetlenné válik.

Szerencsére a vezeték nélküli töltő használatával ki lehet védeni ezeket a gondokat. Viszont ezt a megoldást leginkább este, lefekvés előtt érdemes alkalmazni, vagy olyan helyzetben, amíg jó ideig nélkülözni tudjuk az eszközt. Hogy miért? Azért, mert a vezeték nélküli töltő használatával lemondhatunk a gyorstöltésről, legalábbis a technológia jelenlegi állása szerint.