Példaképként szolgálnak a mesehősök

mesehősök
mesehősök

Minden gyermeknek megvan a maga kedvenc rajzfilm karaktere, akit mindenben megpróbál utánozni. A fiúkat gyakran a bátor és erős mesehősök inspirálják, míg a lányok inkább a szelíd és nőies hercegnőket, tündéreket kedvelik. Bármilyen szereplőért is rajong a gyermeke, a jatekotthon.hu webshopban biztosan megtalálja.

A 12 hónapos korig ajánlott játékok egyszerűek, nem tartalmaznak sok alkatrészt és a használatuk teljesen biztonságos. Ezzel szemben, az idősebbeknek a játékmárkák szakértői már sokkal komplexebb termékeket dolgoztak ki. A mesehősök figuráival a kicsik nemcsak játszhatnak, hanem a kedvenc karaktereik egész kollekcióját is összegyűjthetik.

A velük való játék szórakoztató és kellemes lesz, mert a kicsik teljesen elmerülhetnek a kedvenc hőseik történetében. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egy játék könnyű és kellemes módon taníthatja a csöppségeket, ezért érdemes előnyben részesíteni a mesehősök interaktív modelljeit, amelyekkel a kicsik újra átélhetik az érdekes helyzeteket és új ismereteket szerezhetnek.