Remek választás a Wilo Yonos Pico 25/1-6

Wilo Yonos Pico 25/1-6
Wilo Yonos Pico 25/1-6

Sokszor szükség lehet egy ilyen profi szerkezetre. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 keringető szivattyúval hatékonyabban és gyorsabban lehet megoldani úgy a különféle szivattyúzási munkákat, hogy közben sok pénzt takarít meg magának a tulaj. Hogy is van ez? Nos, a termék villamosenergia-igénye 46,5 kWh, szemben a hagyományos fűtési szivattyúéval, ami elérheti a 460-at is.

A produktum nem mellesleg jelenleg nem kerül többe mint 23 ezer Forint. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 keringető szivattyú adatai arra mutatnak, hogy megéri egy ilyen modern készüléket megvenni. A korszerű, változtatható fordulatszámmal működtethető Wilo Yonos Pico 25/1-6 termék képes idomulni a változó igényekhez, így jóval kevesebbet fogyaszt.

Sőt, az is hatalmas pozitívum, hogy a modern szivattyú ára az utóbbi években olyannyira lecsökkent, hogy a beruházás akár már 2 év alatt megtérülhet. A Wilo Yonos Pico 25/1-6 keringető szivattyú azért is jó választás, mert hihetetlenül tartós és stramm. Ez akár egy évtizedig is hibátlanul teljesít. A produktum megvehető a komfortszerelvenyshop.hu weboldalon.