Rövid idő alatt telepíthető kerítés

Kerítés Kerítés

Amikor az ember hozzáfog egy munkához, szeretne látni mielőbb valamilyen eredményt. Ez a kerítés felállításakor sincs másképpen. Ugyanis, ha be volt kerítve a telek, akkor továbbra is így szeretnék, de a régi kerítés bontása és az új felállítása között mindenképp idő telik el.

Ha újonnan felállított, akkor pedig ezért volna jó mielőbb befejezni. A gyártó azt ajánlja, hogy abban az esetben a leggyorsabb a kerítés telepítés, ha minden alaposan elő van készítve.

A talaj ki van egyenlítve, a betonoszlopok kimérve és leásva. Az oszlopokat be kell betonozni, ennek pedig alaposan meg kell száradni. A kerítés tartói fontos részek, hiszen ezeken áll majd az egész építmény. A talaj kiegyenlítése is lényeges, mivel ezen fekszenek a kerítéselemek.

Ha ez nem sima, annak ellenére, hogy az elemek súlyosak, billeghet az egész, ami nem biztonságos. Senki sem ajánlja, hogy bárki is felmásszon rá, de ha mégis, nem volna jó, ha ledőlne. Ez nagy kárt okoz, néhány elemet ezek után nem is lehet visszaállítani, ezért mindig pontosra kell csinálni!