Salgó polcrendszer minőségi alkatrészekből

Különleges polcrendszer Különleges polcrendszer

A tárolástechnika csúcskategóriájába tartozó termékek kedvező áron szerezhetőek be, amelyekkel sokkal egyszerűbbé válik az árucikkek elhelyezése egy adott helyiségen belül. A Salgó polcrendszer nemcsak ipari felhasználásra alkalmas, mivel otthoni környezetben is kitűnően hasznosítható.

Rozsdamentes acélból készül, ezért nemcsak a teherbírása kiemelkedően magas, hanem ellenáll az időjárás szeszélyének is. A nedvesség nem fog kárt tenni a szerkezetében, hiszen az anyaghasználat biztosítja a korrózió elleni védelmet.

A Salgó polcrendszer minden tekintetben jó választás, hiszen szinte bármilyen méretben megrendelhető. Rendelkezésünkre áll a metrikus és a coll-os kivitel, ezen belül is választhatjuk a csavaros, illetve a csavarmentes verziót.

Ennek tekintetében, egyedien berendezhető egy egész raktárépület. Több alkatrészből épülnek fel és így alkotnak egy masszív egészet. A főbb alkatrészek közé tartozik a keret, a polcok és azokat tartó klipszek, illetve a keresztmerevítő. Ezekből épül fel a Salgó polcrendszer.