Swarovski bőr karkötő ünnepekre és hétköznapokra

A Swarovski bőr karkötő remek darab

Az ember már az ősidők óta hord ékszereket, amelyek különféle jelentéssel, erővel bírnak. A karperecek sem voltak ez alól kivételek, amelyeket a férfiak és a nők egyaránt viseltek. Napjainkra azonban az ékszerek megváltoztak. Egy Swarovski bőr karkötő különleges és egyedi, ugyanis ez határt képez a hétköznapi és az elegáns viseletre szánt változatok között.

Mivel a bőr egy olyan anyag, amiből sokkal egyszerűbb, hétköznapibb ékszerek készíthetőek, ezért egy ilyen karkötő tökéletesen összeegyeztethető a mindennapi, lazább ruházattal.

Azonban a Swarovski üvegkristály berakásnak köszönhetően, egy kis eleganciát, ünnepélyességet is bele lehet csempészni ezekbe a küllemekbe, ezáltal nagyszerűen mutat viselőjén akkor is, ha ünnepi összejövetelen kell részt vennie és ezzel szeretné feldobni a megjelenését.

A Swarovski bőr karkötő odafigyeléssel készül. A kristályokat ragasztás nélkül, varrással rögzítik a bőrhöz, valamint az allergiás és érzékeny bőrű emberekre is gondolnak a fémrészek előállításakor.