Eladó luxusingatlanok Budapesten: klasszikustól a modernig

Luxus ingatlanMitől lehet egy ingatlan luxus?
A luxus fényűzést, pompát jelent, ami relatív fogalom, de a luxusingatlanok esetében mégis megállapítható néhány fontos kritérium. Számos előny és kiemelkedő paraméter alapján sorolnak egy ingatlant ebbe a kategóriába. Íme néhány közülük: kiemelt helyen fekszik, extrákkal felszerelt: ilyen lehet egy jakuzzi, szolárium, konditerem, szauna, úszómedence, dupla garázs, zöld övezet, panorámás kilátás, kiemelkedő a korszerű fűtési és egyéb megoldások terén, több fürdőszobával hálószobával rendelkezik. Lakások esetében: saját kávézó, szauna, kültéri medence, fitneszterem, sofőrszolgálat – mindez szinte elengedhetetlen egy luxusingatlannál, ugyanúgy, mint a lakásonkénti két fürdő- és a több hálószoba.
Az ingatlan fekvése szempontjából egy eladó luxusingatlan Budapesten a térérzetet biztosító, panorámás elhelyezkedést is jelenti. Azonban fontos a környezet, a ház külső állapota, lényeges feltétel az is, hogy az eladó luxusingatlan az adott kerület legjobb részén helyezkedjen el.
Ha luxusingatlanra vágyunk, és meg is engedhetjük magunknak, ma már nem feltétlenül a budai zöldövezetre kell szorítkoznunk, mert egyre több eladó luxusingatlanból lehet választani a belvárosban. A nagyszámú aktív korú fiatalnak vonzó lehet a belvárosi nyüzsgés közepén lévő luxusotthon. Ez tökéletes megoldás lehet a tehetős fiataloknak és a beruházás szándékával vásárló külföldieknek, aki az európai fővárosokban a megszokott luxust keresi Budapesten is.