A levegős sütő sokak kedvence

levegős sütő
levegős sütő

Az utóbbi években vált igazán népszerűvé a háztartásokban, köszönhetően annak, hogy egészségesebbé teszi a sütési folyamatokat. A levegős sütő működési elvét illetően azt kell tudni, hogy forró oxigént keringet.

A hagyományos olajsütéshez hasonló eredményeket lehet elérni a készülék által, jelentős olajfelhasználás nélkül. Mivel kevés olajat kell belehelyezni, ezért nagymértékben csökkenti az ételek kalória- és zsírtartalmát. Ez különösen fontos azoknak, akik egészséges alternatívát keresnek a kedvenc fogásaik elkészítéséhez.

A levegős sütő multifunkcionalitása is kiemelkedő. Nem csupán sütésre alkalmas, hanem grillezésre, illetve melegítésre is. A könnyű tisztíthatóság szintén fontos jellemzője.

A legtöbb alkatrésze, mint a kosár vagy a tálca, a mosogatógépben is mosható, ami leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot és időt takarít meg. Esztétikus és a mérete is kompakt, ezért a modern konyhákban tökéletesen megállja a helyét. A levegős sütő digitális vezérlőpanele kifejezetten felhasználóbarát.