X-Faktor 2011: Kováts Vera

 

Kováts Vera

Kováts Vera - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Kováts Vera az X-Faktor 2011 tini lánya, kiválóan szerepel hétről, hétre az élő adásokban. Azt, hogy benne jócskán meg van az az X, amit annyira keresnek az ilyen típusú tehetségkutatók, már akkor bebizonyította, mikor legelőször megállt a színpadon.

Mikor elkezdett énekelni, mindenkinek tátva maradt a szája, a nézőközönségnek, és a mentoroknak egyaránt. Nem volt előadásmód, nem volt színpadi mozgás, csak kiállt a Hello Kittys felsőjében és szinte hibátlanul adta elő Miley Cyrus, Climb című slágerét az X-Faktor 2011 színpadán.

Ennyi elég volt, hogy a mentorok felismerjék neki a továbbjutó 150 fős csapatban a helye.

Elmondhatjuk, hogy az eltelt öt élő döntő óta Kováts Vera egyre jobban fejlődik, ahogy hétről, hétre kiáll az X-Faktor 2011 színpadán. Szinte semmi nem zavarja meg, tudatosan tanul, és tökéletes produkciót ad elő minden szombaton. Méltán büszke is lehet mentora: Nagy Feró, hisz Kováts Verának sem akadt még eddig kihívója.

Bár, egy kihívója talán mégis elmondhatjuk, hogy akadt, hisz nemrég felröppent a hír, hogy Kováts Vera és Baricz Gergő között, romantikus érzelmek vannak kialakulóban. Ám egyhamar mindkét érintett sietett elfojtani a pletykákat, mondván, hogy ők csak barátok.

Higgyük el nekik, ha ők mondják!

A nagyon fiatal, 16 éves X-Faktor tehetség is különleges változáson ment keresztül. A zenei tehetségkutató stylistjainak meg kellett találniuk azt a külső jegyet, ami Verának a lehető legjobban áll. Így lett Vera az X-Faktor 2011 vadóc, mindig vidám tini lánya. Egész biztosan hatással lesz a szombatonként sikeresen szereplő lány a hazai tinik öltözködésére, hajviseletére, stílusára egyaránt.

Mi pedig azt remélhetjük, hogy Kováts Verának még sokáig nem akad kihívója, mert a szavazatok alapján nagyon úgy tűnik, a közönségnek tetszenek Vera produkciói. Addig pedig úgy hisszük, nincs nagy gond, még akkor sem, ha a mentorok nem mindig vannak megelégedve a tehetségek nyújtotta fellépésekkel. De, hát nekik ez a dolguk, nem?

Elképzelhető, hogy egy 16 éves lány nyerje meg az X-Faktor 2011-et?