Fokozatos linképítés a siker kulcsa

A legtöbb weboldal tulajdonos hamar szembesül azzal a ténnyel hogy vagy havonta több tízezer forintot költ különféle reklámokra vagy maga mellé állítja a Google keresőt és jó helyeket szerez meg az oldalnak fontos kulcsszavakra különben eltűnik a süllyesztőben.

A leghatásosabb módja a találati listán elfoglalt helyezések javításának a linképítés vagy más néven linkmarketing. Segítségével hosszútávú jó eredményeket érhetünk el. Hogyan érdemes nekikezdeni? Először is össze kell állítani egy katalógus listát ahova majd beküldjük weboldalunk hivatkozását. Érdemes a keresőt használni erre a célra vagy nézzünk szét a keresőoptimalizálási fórumokon.

Ha ezzel megvagyunk kezdődhet a linképítés. Fontos dolog hogy mindég tartsuk be az adott katalógus szabályzatát mivel ha nem így teszünk akkor nem sok esélyünk lesz arra hogy ajánlásunkat jóváhagyják. Használjunk egyedi leírásokat melyek relevánsak az adott témára.Ne kapkodjuk el a dolgot. Elég valószínűtlen hogy honlapunk 1 hét alatt kap 200 linket különböző katalógusoktól, ez a Google keresőnek is fel fog tűnni. Sokkal jobb eredményeket fogunk elérni ha linkajánlásainkat heti 25-30-ra maximalizáljuk.

Annak aki nem szeretne katalóguslista összeállításával valamint egyedi szövegek megírásával fáradozni léteznek alternatív megoldások ugyanis napjainkban egyre többen foglalkoznak linképítéssel így ízlésének, elvárásainak és pénztárcájának megfelelően mindenki válogathat a linkmarketing szolgáltatások között. Használja bátran a Google keresőt és találja meg weboldala számára az ideális linképítőt.