Fájdalommentes gerincvizsgálat

A gerincvizsgálat ajánlott
A gerincvizsgálat ajánlott

Ma már Magyarországon is nagyon sok fejlett és modern eszköz megtalálható, amelyekkel sokkal egészségesebb és teljesebb életünk lehet. A gerincvizsgálat is elvégezhető a fővárosban, így ha Ön esetleg itt él, akkor szerencséje van. Azonban, ha nem budapesti és szüksége van erre a vizsgálatra, akkor érdemes távolabbról is beutazni.

De miért is éri meg ennyire ez a vizsgálat? Azért, mert most 10 000 Ft helyett, mindössze 8 000 Ft kell fizetnie egyetlen vizsgálatért. Ez az egyedüli gerincvizsgálat kifejezetten pontos képet ad. Ez a technológia nem a röntgensugaras eljárással működik, így használata közben az ügyfél nincs kitéve semmilyen negatív hatásnak. Ez előbbit az is bizonyítja, hogy a Back Scan gerincvizsgálat teljesen fájdalommentes és ennek elvégzése mindössze 5 percet igényel.

A Back Scan szakemberei véleményt is alkotnak a páciensek gerincképéről, amellyel a saját szakrendelőjükben is lehet kezelést kérni. A gerincvizsgálat bizonyítottan hatékony megoldást nyújt mindenki számára, akinek hátfájdalmi panaszai vannak.