Létezik ilyen, hogy gyors hitel BAR listásoknak?

A BAR listásoknak is van lehetőségük, hogy gyorskölcsönt igényeljenek. Habár arra igencsak minimális az esély, hogy aktív BAR listásoknak gyorshitelt adjanak, hiszen a hazai bankok automatikusan kizárják annak a lehetőségét, hogy aktív státuszú BAR listásnak bármiféle hitelt adjanak, mert ahogy kiderül, hogy az igénylő szerepel a BAR listán, azt rögtön elutasított hitelkérelem követi, azonban a passzív státuszúaknak van erre lehetőségük. Azonban azon bankok, akik úgy döntenek, hogy adnak passzív státuszú BAR listásoknak gyorshitelt, igencsak szigorú feltételeket szabnak ki a hitel elbírálásához.
Hitel BAR listásoknak így amint látható nagyon nehéz körülmények között lehetséges.

Ebben az esetben a bankok olyan kölcsönt adnak, amely úgynevezett autófedezetes, vagyis bármilyen célra szabadon felhasználható. Ha a hiteligénylő be tudja nyújtani a hitel pozitív elbírálásához szükséges dokumentumokat, akkor már néhány munkanapon belül, mindössze 5 vagy akár 3 munkanapon belül már hozzá is juthat a kölcsönhöz. A passzív BAR listás hiteligénylőnek be kell nyújtania a szükséges dokumentumokat, amelyek között szerepel egy személyes dokumentáció, valamint egy úgynevezett autóhitel, amely nem más, mint egy megfelelő autófedezet. Ezen kívül szüksége lesz még a hiteligénylőnek egy adóstárs bevonására, valamint a jövedelmének igazolására is.

A gyorskölcsön igényelhető forint és euró alapon is, és fontos megjegyezni ez esetben, hogy habár passzív BAR listás lehet az igénylő, de csakis egyszeres BAR listás lehet, többszörös nem, hiszen akkor ugyanolyan elutasítást kap, mintha aktív lenne.