A Zanzibár nyaralás remek opció

Zanzibár nyaralás
Zanzibár nyaralás

Ez a meseszép, egzotikus sziget Tanzánia partjánál terül el és egyre népszerűbb a világutazók körében. A Zanzibár nyaralás alatt vétek lenne elszalasztani a gyönyörű tengerpartok meglátogatását. A fehér homok és a kristálytiszta türkizkék víz szemet gyönyörködtető látvány. A Nungwi és a Kendwa strandok különösen felkapottak a napimádók és a vízi sportok kedvelői körében.

A térség gazdag történelmi és kulturális örökséggel büszkélkedhet. A körülötte található korallzátonyok otthont adnak a színes tengeri élővilágnak. A Zanzibár nyaralás során biztosan fel fog tűnni Önnek is, hogy a helyi ételekben általában az olyan fűszerek, mint a szegfűszeg, a gyömbér és a vanília dominálnak.

A szálláslehetőségek is kiválók, ezért a kényelemre biztosan nem lesz panasz. Nincs hiány luxus, barátságos és családias hangulatú objektumokból. A vízparti bungalók csodásak, ezért nem véletlen, hogy kifejezetten közkedveltek a turisták körében. A Zanzibár nyaralás alkalmával a helyi vendégszeretetben is részesül majd, ami még meghittebbé teszi az ott tartózkodást.