Mire jó a párátlanító?

Hatékony párátlanítók

Ideális választásnak bizonyul nagyobb házakba, lakásokba, valamint irodákba. A párátlanító használata során nagyon sok kellemetlen problémát orvosolhat. Teljesen automatikus működik, így ha a tartálya megtelik, akkor azonnal kikapcsol.

Abszolút zajmentesen működik, így akár alvás, vagy délutáni pihenés közben is alkalmazható. Digitális kijelzővel van ellátva, ezáltal nyomon követheti a helyiségben lévő nedvességtartalom értékét. Az ideális szint 50-60% között van.

Ha ennél alacsonyabb, vagy magasabb a levegő nedvességtartalma az egyáltalán nem jó. A túl száraz, vagy túl nyirkos légtérben különféle megbetegedések alakulhatnak ki, amelyek kellemetlenségekkel járhatnak.

A párátlanító termék a hűtve szárítás elvén működik, ezt egy kompresszoros hűtőkörön keresztül teszi. Energiatakarékos működést biztosít, így ha eléri a beállított fokot, akkor a kompresszor leáll, majd néhány perc után a ventilátor is kikapcsol. Szerezze be bátran, néhány nap elteltével megfogja tapasztalni, hogy milyen nagy segítséget jelent!