Parádés média megjelenés egy kávégép áráért

média megjelenés
média megjelenés

Mi az, amire minden cégvezető vágyik? Egy ütős média megjelenés után szeretnék látni vállalatuk felívelő csillagát. Megvan az üzenet, lenne mit mesélni, rendelkezésre állnak statisztikák, tanulmányok, érdekességek, mégsem tudod, merre indulj el. A hírnevet valóban nem adják ingyen, kiváltképpen nem a médiaóriások.

Ilyenkor sokan félreteszik média megjelenésről szőtt álmaikat és hagyják elszállni az esélyeiket a gyors ismeretség megszerzésére. Pedig egy jó PR-cikkért nem szükséges bankot robbantani, csupán tudni kell, mely releváns platformokat érdekelheti a sztorid. Ha pedig igazán lenyűgöző a történet, akkor úgyis futótűzként terjed majd, és egyre több média megjelenést generál anélkül, hogy házalnod kellene.

A lényeg, hogy a branded őszinte legyen, és az üzenet hiteles, érdekes és informatív témákat feszegessen a leendő ügyfeleidnek. A többi pedig szinte magától jön. Egy ütős média megjelenés erős hatással van a cég megítélésére. Kíváncsi vagy, hogyan jelenhetsz meg a médiában egy komolyabb kávégép áráért? A Langmár Kommunikáció csapata beavat a nagy titokba.