A Huawei mobil a csúcson van

Kiváló dupla kamerával

Aki otthon van a mobilok háza táján, annak biztosan feltűnt, hogy évről-évre többet hallani a gyártó termékeiről. Nem olyan régen még el sem lehetett képzelni, hogy a Huawei mobil típusai külön reklámokat kapjanak a nagyobb szolgáltatóknál. Azonban olyan modelleket terveznek, amelyektől minden kritikus elismerősen bólogat.

A tavalyi nagy áttörést a P9 jelentette, aminek a bejelentése mindenkit lázba hozott, mert ez volt az első kínai telefon, amit komoly kamerákkal szereltek fel.

A Huawei mobil egyből kapott két hátlapi és egy előlapi kamerát, amelyek közül az előbbinek jutott nagyobb médiavisszhang. A várakozásokat nem múlta alul, annál inkább felülmúlta, hiszen mint kiderült, gyönyörű képek készítésére alkalmas, különböző fényviszonyokban is.

Az egyik kamera monokróm, míg a másik színes képeket készít és ezeket a szoftver összemossa, aminek a végeredménye szemkápráztató lett. Jelenleg dübörög a Huawei mobil P10 modelljének a sikertörténete, aminek alapjait az elődje fektette le. A kedvező árfekvés ebben az esetben is igaz a kínai gyártó készülékeire.