Az energiahatékonysági törvény módosításra került

Csökkentett energiaveszteség

Nem azért alkották meg, hogy gátolják vele a vállalati rendszerek működését, hanem ahogy a neve is mutatja, hatékonyabbá teszi azokat. Az energiahatékonysági törvény kihozza a maximumot a felhasznált energiából.

Nem lesznek felesleges költségek, sem elpazarolt áram, fűtés, földgáz. A pazarlás nem jó senkinek. Sem a felhasználónak, sem a szolgáltatónak. Egy hatalmas cég esetében az energiafelhasználás elképzelhetetlenül magas lehet, amiket még leírni is sok.

Ilyen mértékű fogyasztás esetén mindenképp igénybe kell venni egy szakreferens munkáját, aki haditervet készít egy energetikai audit formájában az energiahatékonysági törvény szerint.

Felméréséket és statisztikákat készít a jelenlegi helyzet szerint. Figyelembe veszi az elmúlt évek mutatóit, és olyan újításokat javasol, amelyekkel csökkenteni lehet az energiafelhasználás költségeit, ugyanakkor a hatékonyság nem vész el. Az energiahatékonysági törvény 2016 decemberében módosult, ezáltal a nagyvállalatok kötelesek energetikai mérnököt alkalmazni. Mi ebben tudunk segíteni a szakértő kollégáink által.