Frottír méteráru a varrodáknak mindig kell

frottír méteráru
Frottír méteráru

Sajnos, egyre több családban van ágyhoz kötött beteg, akiket a családtagjaik ápolnak, így igen keresettek a vízálló matracvédő huzatok. Ez nem engedi tovább a véletlenül rákerült folyadékot, a testtel érintkező oldala frottírból, a matrac felőli pedig poliuretánból van. Kapható ez a fajta frottír méteráru magas minőségben a Szakatex nagykereskedés kínálatában, tehát ide érdemes jönnie, ha vízálló matrachuzatra kapott megrendelést a varrodája.

Tudni kell, hogy azért is nagyon praktikus ez a frottír méteráru, mert a folyadék útját elzárja, azonban a levegőt átereszti. Fehér színben kapható a kereskedésben. Mind az alsó, mind a felső rétege rendkívül puha. Akár 90 fokon is mosható mosógépben, vasalni viszont tilos! Nagyon jó áron lehet megvásárolni, de csak teljes tekercsben, ennél kisebb volument nem árusítanak a méteráru nagykereskedésben.

Ha nemcsak fehér színben, hanem csíkos vagy matt kivitelt is szeretne vásárolni, esetleg kérdése volna a frottír méteráru tekintetében, akkor tárcsázza bizalommal a 06 1 262 1301-es telefonszámot! Persze ezen kívül más trendi kelmék is beszerezhetőek az elasztikus anyagok boltja jóvoltából. A divatiparban munkálkodó szabóknak, varróknak tisztában kell lenniük a különböző anyagok tulajdonságaival. Már ránézésre meg kell mondaniuk, hogy az előttük álló anyag milyen ruházati cikkek gyártásához felel meg. A textiliparban rendkívül népszerű például a poliészter, ami sokféle ruhatípus elkészítéséhez optimális, ráadásul remekül megmunkálható.

Meleg és tartós is ugyanakkor, hiszen a legtöbb oldószerrel szemben ellenálló, az ebből készült ruhaneműkben nem könnyű kárt tenni. Az elasztikus anyagok boltja felhozatalában megtalálható továbbá az egyfalas matt, elasztikus sztreccs pamut, a szublimálható poliészter anyag, a viszkóz, a poliamid, a futter, illetve a csipke méteráru is, hogy csak néhányat említsünk. Az egész kínálatot megtekintheti a szakatex.com webáruház honlapján. A számítógép előtt ülve választhatja ki a szükséges kelméket és a megrendelés sem kerül sok időbe.