Rum fogyasztása barátokkal

rum
Rum

Amikor néhány férfi összeül kicsit beszélgetni, általában előkerül egy üveg finom itóka is, mert úgy jobban megered a nyelvük, kellemesebben telik az idő. Gyakran esik a választás valamelyik ízletes rum fajtára, hiszen ezt a legtöbben kedvelik a jellegzetes íze miatt.

Ez a cukornád levéből erjesztett és párolt, tölgyfahordóban érlelt ital általában 37,5-60%-os alkoholtartalommal kerül a palackokba. Baráti társaságok összejövetelein mindig van rum, sőt, a finom ételek elkészítéséhez is sokan használják. Az otthoni készletet azonban időközönként fel kell tölteni, ezért érdemes ellátogatni a diszkontital.hu webáruház honlapjára.

Itt különböző rum fajták közül választhatunk, amelyek igazán szép kivitelezésben kerülnek a virtuális polcokra. Fém díszdobozban kapható például a 43% alkoholtartalmú Appleton Estate 21 Years rum, 0,7 literes kiszerelésben. Nemcsak saját fogyasztásra alkalmas ez a termék, hanem kiváló ajándék is egy kedves, kifinomult ízlésű személynek. Tisztelje meg ezzel és okozzon örömet!