A napelem rendszer kalkulátor az optimális megoldást adja ki

napelem rendszer kalkulátor napelem rendszer kalkulátor

Tudta, hogy egy 130.000 Ft évi áramfogyasztást 9 napelemmel teljesen ki tud váltani? Ezzel rengeteget tud spórolni, hiszen napelemet hosszútávra vásárol az ember. A környezettudatosság napjainkban kulcsfontosságú ahhoz, hogy megtarthassuk a bolygónkat.

A napelem rendszer kalkulátor segítségével kiszámíthatja Ön is, hogy mekkora és milyen napelemre lesz szüksége ahhoz, hogy a kiadásait több évre előre megspórolhassa. Az oldalunkon egy csúszka segítségével bejelölheti a havi villanyszámlájának értéket, ennek következtében pedig a napelem rendszer kalkulátor kiszámolja, hogy mekkora és mennyi napelemre lesz szüksége, valamint mennyi széndioxid kibocsátástól védi meg a Földet.

Ezután a fontosabb kérdések jönnek az egységek kiválasztásához, például az, hogy szigetüzemmel vagy hálózatra való visszatáplálással működtetné a napelemeket? Majd jönnek az ingatlanok méretéhez szabott megoldások. Családi házaknál rendszerint a tetőre kerülnek, a napelem rendszer kalkulátor pedig azt is figyelembe veszi, hogy milyen a tetőcserép, mekkora a dőlésszöge vagy milyen tájolású.